Een nieuw jaar een nieuw festival!

 Een nieuw jaar een nieuw festival!

De feestdagen zijn achter de rug, de kerstspullen weer opgeruimd en de beste wensen gedaan, 2020 is begonnen! Op ons kantoor is het drukker dan ooit want over een maand staat het Gastronomie Festival op de planning. Een nieuw festival in het teken van de gastronomie waarop horeca(ondernemers) hun hapjes, drankjes en producten presenteren aan publiek. Dit alles in een sfeervol ingerichte Borgmanzaal van MartiniPlaza Groningen.

Wat kan je verwachten?

Proef heerlijke hapjes & drankjes op het ‘Preuvenement’. Strijk neer op een van onze sfeervolle thema terrassen en geniet van live muziek, gastronomische workshops en meer…. Ontdek op de ‘Streekproductenmarkt’ producten zoals: lokale kazen, wijnen, bieren, vis & vleeswaren en groenten. Ontmoet ondernemers en hun bedrijf op de knusse ‘Foodyard’ en laat je inspireren. Neem je kids mee naar de gezellige kids-area en bak samen pizza’s, proef de lekkerste poffertjes en ga los op het springkussen.

Ontdek het Gastronomie Festival Groningen

De eerste namen zijn bekend!

We mogen de eerste namen vast verklappen! Op het Gastronomie Festival 2020 kom je o.a: De Drie Gezusters, Imono, De Oude Sluis, De Culinaire Vakschool, Restaurant Inspirations, De Worstenwinkel, Baxbier, De Uurwerker, Restaurant Houdt van Eten, ADGM Events en de Groninger Eierbal tegen. Nieuwe stands presenteren wij op onze social media en website.

Plattegrond MartiniPlaza Gastronomie Festival

Blijf op de hoogte

Wil je alles te weten komen over ons festival? Volg dan onze FB pagina & Instagram. Gastronomie Festival vindt plaats op zondag 2 & maandag 3 februari 2020 in de MartiniPlaza Groningen. De openingstijden zijn: zondag 2 februari van 13:00 uur tot 21:00 uur en maandag 3 februari van 11:00 uur tot 18:00 uur. De entree is gratis.

Gastronomie Festival wordt mede mogelijk gemaakt door

Sponsoren Gastronomie Festival