Gastronomie Festival 2021 gaat door!

 Gastronomie Festival 2021 gaat door!

We hebben de knoop doorgehakt! en besloten om op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober 2021 de tweede editie van het Gastronomie Festival te organiseren, dit keer in de sfeervolle Martinikerk Groningen. Na de succesvolle 1e editie in maart 2020 waarbij we 3000 bezoekers mocht verwelkomen en de te verwachte versoepelingen van de coronamaatregelen, is de tijd rijp voor de 2e editie van ons culinaire festival.

Fotoslider home Gastronomie Festival 5

Wat kun je van ons verwachten?

Ook dit jaar kunnen jullie genieten van vele stands met vis, vlees en vegetarische gerechten, heerlijke wijnen en speciaalbieren, regionale lekkernijen, desserts, culinaire snacks en meer. Op het Gastronomie Festival 2021 presenteren restaurants, eetcafés, koks en ondernemers hun gerechten, dranken en streekproducten aan het publiek.

Dijk Bier Gastronomie Festival

Proeven in Groningen

Gastronomie Festival is ontstaan naar het idee van ‘Proeven in Groningen’, waarbij bezoekers bij diverse kraampjes kunnen genieten van alles dat de noordelijke horeca te bieden heeft op eet- & drinkgebied. Gastronomie Festival is dan ook de plek om nieuwe gerechten en dranken te ontdekken en (horeca) ondernemers één op één te ontmoeten. Zo kom je alles te weten over culinaire hoogstandjes en kan je meedoen met diverse foodworkshops en tastings. Dat ons festival binnen (indoor) plaatsvindt is een bewuste keuze, zo zijn we niet afhankelijk van de weersomstandigheden in het voor- of najaar.

Fotoslider home Gastronomie Festival 10

Gastronomie Festival 2021

De tweede editie van het Gastronomie Festival vindt plaats op vrijdag 29 oktober 2021 van 15:00 uur tot 21:00 uur en op zaterdag 30 oktober van 14:00 uur tot 20:00 uur en dit jaar hebben wij gekozen voor de sfeervolle Martinikerk als locatie. Op ons festival zijn de kids uiteraard van harte welkom! kun je relaxen op grote thema terrassen en word je vermaakt met een divers programma. In de komende maanden zullen wij het hele programma onthullen en worden de deelnemende bedrijven gepresenteerd.

Meer info: Gastronomie Festival 2021