Gastronomie Festival editie twee proef de smaak van het Noorden

Gastronomie Festival 2022

Na twee jaar vol coronamaatregelen voor festivals organiseren wij op zaterdag 17 september de 2e editie van het Gastronomie Festival. We zijn dan ook blij verheugd dat het eindelijk weer kan en ook nog eens op een nieuwe uitdagende buiten locatie met veel nieuwe deelnemers en zonder coronamaatregelen voor festivals.

Na 2 jaar wachten een tweede editie

Na de 1e succesvolle indoor editie van het Gastronomie Festival in MartiniPlaza Groningen waarbij jullie culinair kennis konden maken met restaurants, brouwers en producenten uit het Noorden, is het tijd voor een vervolg. Dit jaar gaan we ‘outdoor’ bij EM2 Groningen op het Suikerunie terrein. Daarbij blijft de festivalsfeer van de relaxte thematerrassen en culinaire hoogstandjes hetzelfde, maar dan in de buitenlucht. Met slecht weer kunnen we overigens naar binnen verhuizen, maar we gaan uit van een stralende dag in al haar facetten!

Kom proeven en genieten!

Ontdek Mediterrane, Midden-Oosterse en Noord-Afrikaanse smaken geïnspireerd op stad der culturen ‘Tel Aviv’ bij restaurant Florentin. Proeverijen en Balagan’s in vele smaken en geuren brengen je in de perfecte foodflo(w). Proef de bier & spijs combinaties bij Restaurant Graansilo of ontdek de Mexicaanse hapjes van restaurant Once. Op Gastronomie Festival kom je o.a. Cloinq wijnen, Cocktails by Nina, Imono Asian bar & restaurant, Restaurant Graansilo, De Koffie Eend, Restaurant Florentin, Baxbier, Restaurant Once, Gelato, Soulfood Mama en de Graanrepubliek (Snackbar van de Toekomst) tegen.

Gastronomie Festival wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners horecagroothandel Sligro en Horecagroningen.nl, de licht & geluid experts van 2join zorgen voor de voetjes van de vloer en de sfeervolle festivalverlichting op het terrein.

Info en tickets

Tickets bestellen < (kinderen tot 12 jaar gratis entree!)
Datum: Zaterdag 17 september 2022 van 15:00 tot 22:00 uur
Locatie: EM2 Groningen / Suikerlaan 6, 9743 DA Groningen
(bij slecht weer vindt het festival bij EM2 binnen plaats.)