Het verhaal van: De Koffie Eend

De Koffie Eend ons verhaal

Marleen en Evelien zijn groot liefhebbers van een goede kop koffie. Samen met hun Koffie Eend reizen zij het hele land door om perfecte koffie en huisgemaakte zoetigheden te serveren.

Gastvrijheid, kwaliteit en duurzaamheid

De Koffie Eend is een klassieke ‘lelijke’ besteleend omgebouwd tot een prachtige specialty coffee truck. De eend wordt ingezet als mobiele koffiebar op festivals, evenementen, fairs, personeelsfeesten en bruiloften, om overal de gasten van heerlijke koffie te laten genieten. Door de kennis van Marleen en Evelien als gekwalificeerde SCA barista’s, de juiste apparatuur en de hoge kwaliteit koffiebonen bonen serveren zij de perfecte koffie vanuit deze toffe eend!

Wij serveren onze koffiesoorten met veel aandacht op kwaliteit, daarbij is gastvrijheid ontzettend belangrijk voor ons. De Koffie Eend is daardoor een echte beleving op locatie!

Ons eigen koffiemerk

Bij De Koffie Eend hebben we ‘Ramo di Caffè’, ons eigen koffiemerk! ‘Ramo di Caffè’ is ontstaan uit een grote passie voor koffie. Al onze bonen zijn Specialty Coffee. Dit betekent dat de koffiebonen met 80% of hoger beoordeeld zijn door specialisten. Doordat wij direct bij de boer inkopen is de handelsketen kort, hierdoor ontvangen de boeren een eerlijke prijs. De bonen worden speciaal voor ons gebrand, waardoor wij versheid kunnen garanderen.

Op Gastronomie Festival laten we je graag kennis maken met onze koffies en hapjes, kom je langs? Voor alle festivalinfo check: gastronomiefestival.nl Gastronomie Festival 2022 wordt mede mogelijk gemaakt door Horecagroningen.nl & Sligro Groningen

GF-footer-mail-en-nieuwsbrief