Cocktails by Nina

Cocktails

COCKTAILS VAN MIJ, MET LIEFDE

Als je een chique restaurant of een dure cocktailbar inloopt, zal het er waarschijnlijk zo uit zien: goed geklede mannen of vrouwen die de cocktails aan het shaken zijn, de show stelen, een beetje shaken hier, een beetje shaken daar, beetje rondkijken, nog een beetje shaken, inschenken langs de perfect gedraaide bar lepel en voila! Klaar. Herkenbaar?

Dat is dan 24 euro voor twee Cosmopolitans, met een schijfje limoen en eventueel een rietje. Ok, een beetje overdreven natuurlijk want de meeste cocktails zijn heus wel voortreffelijk en heerlijk, soms zelfs perfect. We houden het dan ook meestal niet op een enkele cocktail.

Ik ben Nina, 20 jaar oud en heb een liefde voor cocktails die ik deel met mijn vader. Samen hebben we het ultieme receptenboek samengesteld.

Ik was 15 toen ik begon in de horeca. Als ik niet aan het werk was in de weekenden was ik vaak bij mijn vader en probeerden we allerlei cocktails te maken, sommige heerlijk, sommige wat minder.

In 2017 werd het idee, wat later Cocktails by Nina zou gaan heten, geboren. Ik wilde iets voor mezelf beginnen maar het moest en zou uniek zijn.

Cocktails in flessen, maar ze moeten vers en goed houdbaar zijn. Na anderhalf jaar zoveel mogelijk cocktails getest te hebben is ons receptenboek tot stand gekomen.

Het is mijn doel om de lekkerste cocktails van Nederland te maken, afgeleverd bij jou thuis.

Het is natuurlijk lastig om er uit te springen in de uitgebreide cocktail wereld, maar ik geloof dat met de liefde die ik voor cocktails heb, ik zal slagen, met een beetje hulp van mijn vader.

Je krijgt van mij niet de show, maar wel de passie en de liefde. Probeer ze allemaal, geniet ervan. Ik zou het leuk vinden als je het dan ook nog verder vertelt.

De cocktails zijn geschikt voor elke gelegenheid. De grootste feesten, de meest intieme momenten, om indruk te maken op iemand of tijdens de koude winters om het warm en gezellig te maken.

Enjoy!