Van Gelder groente & fruit

Specialiteiten

Van Gelder - Dagverse groente & fruit, iedere dag weer
Wij, familiebedrijf Van Gelder groente & fruit, zijn een oer-Hollandse, maar toch hypermoderne AGF-leverancier. Bij ons draait het al ruim 65 jaar om het leveren van dagverse aardappelen, groente en fruit. Iedere dag weer. Want wij vinden dat de horeca iedere dag met plezier aan de slag moeten kunnen gaan met verse en gezonde producten. En om dat te realiseren beheersen we de volledige keten. Van bron tot bord. Wij brengen telers en klanten met elkaar in verbinding en realiseren de hoogste omloopsnelheid in de markt. Zo bent u altijd verzekerd van dagverse producten.

Wij staan dichtbij de klant
Van Gelder heeft als doel om dichtbij de klant te staan en te fungeren als partner. Samen bouwen we aan een waardevolle relatie en zetten we AGF op de kaart. Wij bieden ondersteuning met onze kennis van producten en de seizoenen, maar helpen ook mee met het verbeteren van de bedrijfsvoering door het geven van advies om slim in te kopen en inslagpercentages te verbeteren door het gebruik van (meer) groenten en fruit.

Onze visie op vers
In samenwerking met gecertificeerde telers en leveranciers, van over de hele wereld, leveren we alles dagvers op het gebied van aardappelen, groente en fruit. Gezamenlijk hebben we de taak om ervoor te zorgen dat het ruime aanbod verse producten die we afleveren goed, gezond en vers zijn. Daarom dagen we onszelf iedere dag uit, belangrijk is dat we werken met passie en gevoel. Onze visie is dan ook gebaseerd op drie pijlers.

Ontdek Van Gelder groente & fruit op het Gastronomie Festival, zo 2 & ma 3 februari 2020 in MartiniPlaza Groningen.