Informatie standhouder

Gastronomie Festival biedt bezoekers een culinaire reis langs vele leuke ondernemers. Als standhouder kun je je bedrijf promoten door gerechten, hapjes, dranken en producten te presenteren en verkopen aan onze bezoekers. Op Gastronomie Festival presenteren restaurants, eetcafés, koks, specialiteitenwinkels en (lokale) producenten hun gerechten, dranken en streekproducten aan het publiek. Heb je interesse om mee te doen? Vul dan het onderstaande formulier in voor meer informatie.

  • Datum: Vr 11 mrt 2022 van 15:00 tot 21:00 en za 12 mrt 2022 van 14:00 tot 20:00 uur
  • Locatie: Martinikerk Groningen
  • Doelgroep: Particulier food & drinks festival
  • Aantal bezoekers: 2000 tot 3000
  • Standruimte: Vanaf 3×3 meter
  • Algemene voorwaarden standhouder
  • Gratis: vermelding in onze deelnemerslijst en socials

Veelgestelde vragen

Gastronomie Festival vindt plaatst op: Vrijdag 11 maart 2022 van 15:00 uur tot 21:00 uur en zaterdag 12 maart 2022 van 14:00 uur tot 20:00 uur.

Gastronomie Festival 2022 vindt plaats in de Martinikerk Groningen.

Gastronomie Festival biedt bezoekers een culinaire reis langs vele leuke ondernemers. Als standhouder kun je je bedrijf promoten door gerechten, hapjes, dranken en producten te presenteren en verkopen aan onze bezoekers. Op Gastronomie Festival presenteren restaurants, eetcafés, koks, specialiteitenwinkels en (lokale) producenten hun gerechten, dranken en streekproducten aan het publiek.

Je bent als standhouder geheel vrij om te presenteren of aanbieden wat je wilt binnen ons culinaire thema. We willen als organisatie alleen wel dat je voor bezoekers gangbare porties en prijzen hanteert bij hapjes & drankjes. Daarom hebben wij als enige verplichting ingebracht dat je minimaal 1 product, drank of hap aanbiedt voor 1 munt (a € 3,-) . Verder ben je geheel vrij in het bepalen van je prijzen.

Stand
Reservering van een 3×3 meter stand inclusief marktkraam met dak en 1 stroomgroep (max 3300 watt)

Heb je andere wensen of een grotere standruimte nodig? Neem dan contact met ons op.

Marktkraam
Marktkraam 3 meter

Stroom wordt voor je aangelegd bij je stand, je dient zelf een officiële verdeeldoos mee te nemen.

Betekenis stroom opties:

Handig om te weten:

  • Een gemiddelde koeling verbruikt ongeveer 350 Watt.
  • Een enkele inductieplaat is over het algemeen 2000 Watt.
  • Achter op elk apparaat staat het piek Watt vermogen, hier moet je vanuit gaan.

Gasflessen en open vuur zijn verboden in de Martinikerk, je mag uitsluitend op inductie koken en met de airfryer. NEE dus ook geen frituur!

Je dient zelf zorg te dragen voor voldoende glaswerk, servies of disposables. Er is een algemeen afwas / spoelpunt aanwezig.

Voor het serveren van dranken en gerechten adviseren wij te schenken in biologisch afbreekbare plastic glazen. Glaswerk kan opgaan in het publiek of meegenomen worden naar de verschillende thema terrassen. Werk je met glaswerk? Dan adviseren wij 1 munt statiegeld te vragen (geef dit duidelijk aan voor bezoekers).

Voor het serveren van gerechten/hapjes adviseren wij om gebruik te maken van, karton, hout, biologisch afbreekbaar plastic, -bagasse of -plamblad servies. Servies kan opgaan in het publiek of meegenomen worden naar de verschillende thema terrassen. Werk je met servies? Dan adviseren wij 1 munt statiegeld te vragen (geef dit duidelijk aan voor bezoekers).

Als standhouder mag je alcohol schenken op het Gastronomie Festival. De festival locatie beschikt over een vergunning om alcohol te schenken/verkopen en er vindt een leeftijd controle plaats bij de entree. Middels festivalbandjes kan de standhouder zien of een bezoeker alcoholhoudende dranken mag kopen/nuttigen.

Op het Gastronomie Festival mag je eten en/of drinken of gerelateerde producten en workshops aanbieden. Alle aangeboden hapjes, drankjes, producten en workshops dienen te worden afgerekend met munten. Op het Gastronomie Festival mag niet gesampled worden.

Je bent vrij in het organiseren van tastings, workshops en dergelijke, deze worden afgerekend met festivalmunten. Activiteiten als tastings en workshops dragen bij aan de interactie met de bezoeker.

Graag horen wij vooraf wat je gaat doen en wat voor bijdrage (munten) je hiervoor gaat vragen aan de bezoekers. Je kan dit alvast aangeven op het inschrijfformulier standhouder.

Om de bezoeker zo goed mogelijk te informeren zullen wij tijdig contact met je opnemen per mail voor de tijden en informatie voor ons festival programma.

Muntsysteem
Bezoekers kopen hun munten bij het kassapunt en kunnen deze over het gehele festival gebruiken om dranken, gerechten, producten, tastings e.d. mee af te rekenen.

Muntverdeling
2/3 standhouder
1/3 organisatie

Muntenregistratie
Munten worden tijdens en/of aan het eind van een festival dag ingenomen en geregistreerd door de organisatie. Standhouders tekenen daarvoor een ontvangstbewijs. Zo ontstaat er geen ruis op de lijn qua ingenomen muntaantallen.

Voor het Gastronomie Festival bieden wij uitgebreide sponsormogelijkheden en partnerships aan. Dat kan in de vorm van beachvlaggen, banners, advertenties op onze schermen en meer.  Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden: https://gastronomiefestival.nl/contact/

Vrijdag 11 maart 2022 kan je vanaf 09:00 uur tot maximaal 14:00 uur opbouwen. Zaterdagavond 12 maart 2022 kan je afbouwen vanaf 20:30 uur tot uiterlijk 22:00 uur.

Ja je mag je producten verkopen voor festivalmunten. Contante betaling of pinnen is niet toestaan op festivalstands, enkel bij het kassapunt. Het samplen van producten is niet toegestaan! 

Gastronomie Festival, dé plek om jouw bedrijf te presenteren!

Wat staat er op je menukaart voor komend seizoen?
Wat zijn de specialiteiten van jouw bedrijf?
Wat zijn jouw seizoensproducten?
Wat produceer jij?
 
Dijk Bier Gastronomie Festival

Doelgroep

Gastronomie Festival heeft als doelgroep de particuliere bezoeker en uiteraard zijn kinderen welkom. Op de 1e editie van het Gastronomie Festival in 2020 hebben wij 3000 enthousiaste bezoekers verwelkomd en 35 standhouders presenteerde zich aan het publiek, een groot succes! Op ons festival ben je geheel vrij in het presenteren en inrichten van je eigen festivaltent. Je kunt bij ons diverse afmetingen festivalruimte afhuren, zowel inclusief- als exclusief tent en toebehoren. Op ons Festival is de verkoop van (streek)producten toegestaan evenals de verkoop van eten & (alcoholhoudende)dranken. Op het festival wordt betaald met munten voor alle producten, dranken en gerechten.

Cloinq wijnen Gastronomie Festival

Deelnemers Gastronomie Festival 2020

Uit de Brouwerij - The Black Tie - Cloinq - Healthy Way - Ommelander Markt - Cantina Mexicana Groningen - Eetcafé het Zwarte Schaap - El Txoko - Brouwerij Martinus - The Single Guys - Rianne's Boerderij IJs - Hoogeland Catering & De Zwammerij - LekkerBakkie - Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk - Houdt Van Eten - De Drie Gezusters - Baxbier - 2join - De Uurwerker - Restaurant De Oude Sluis - Imono Asian Bar & Restaurant - Inspirations MartiniPlaza Groningen - Culinaire Vakschool Groningen - Feestverhuur Groningen - Uildriks Worst/Groninger Eierbal - ADGM Events - Green Café - Bidfood Nederland - Nice to Meat - Coca-Cola - Vanilla Venture - AB-InBev - Veltman Vis - Van Gelder AGF - (deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt).

Standhouders informatie Gastronomie Festival