Standhouder Gastronomie Festival
Wil jij ook op het Gastronomie Festival staan?
Meld je aan
Standhouder Gastronomie Festival
Wil jij ook op het Gastronomie Festival staan?
Meld je aan
Previous
Next

Informatie standhouder

Gastronomie Festival biedt bezoekers een culinaire reis langs vele leuke ondernemers. Als standhouder kun je je bedrijf presenteren door gerechten, hapjes, dranken en producten te verkopen aan onze bezoekers. Op Gastronomie Festival presenteren restaurants, eetcafés, koks, specialiteitenwinkels en (lokale) producenten hun gerechten, dranken en streekproducten aan het publiek. Heb je interesse om mee te doen? Vul dan het onderstaande formulier in voor meer informatie.

Meld je aan voor het Gastronomie Festival 17 september 2022 via het onderstaande formulier.

Voor specifieke standhouder vragen kan je eerst kijken bij FAQ.

  • Datum: nog niet bekend
  • Locatie: EM2 Suikerunie Terrein
  • Doelgroep: Particulier food & drinks festival
  • Aantal bezoekers: +/- 500
  • Standruimte: Vanaf 3×3 meter
  • Algemene voorwaarden standhouder
  • Gratis: vermelding in onze deelnemerslijst en socials

Doelgroep

Gastronomie Festival heeft als doelgroep de particuliere bezoeker en uiteraard zijn kinderen welkom. Op de 1e editie van het Gastronomie Festival in 2020 hebben wij veel enthousiaste bezoekers verwelkomd en 35 standhouders presenteerde zich aan het publiek, een groot succes! Op ons festival ben je geheel vrij in het presenteren en inrichten van je eigen festivaltent. Je kunt bij ons diverse afmetingen festivalruimte afhuren, zowel inclusief- als exclusief tent en toebehoren. Op ons Festival is de verkoop van (streek)producten toegestaan evenals de verkoop van eten & (alcoholhoudende)dranken. Op het festival wordt betaald met munten voor alle producten, dranken en gerechten.

Veelgestelde vragen

Gastronomie Festival biedt bezoekers een culinaire reis langs vele leuke ondernemers. Als standhouder kun je je bedrijf promoten door gerechten, hapjes, dranken en producten te presenteren en verkopen aan onze bezoekers. Op Gastronomie Festival presenteren restaurants, eetcafés, koks, specialiteitenwinkels en (lokale) producenten hun gerechten, dranken en streekproducten aan het publiek. Je bent als standhouder geheel vrij om te presenteren of aanbieden wat je wilt binnen ons culinaire thema. We willen als organisatie alleen wel dat je voor bezoekers gangbare porties en prijzen hanteert bij hapjes & drankjes. Daarom hebben wij als enige verplichting ingebracht dat je minimaal 1 product, drank of hap aanbiedt voor 1 munt (a € 3,-) . Verder ben je geheel vrij in het bepalen van je prijzen.
Stand Reservering van een 3×3 meter stand inclusief marktkraam met dak. Heb je andere wensen of een grotere standruimte nodig? Neem dan contact met ons op.
Marktkraam
Marktkraam 3 meter
Stroom wordt voor je aangelegd bij je stand, je dient zelf een officiële verdeeldoos mee te nemen. Betekenis stroom opties: Handig om te weten:
  • Een gemiddelde koeling verbruikt ongeveer 350 Watt.
  • Een enkele inductieplaat is over het algemeen 2000 Watt.
  • Achter op elk apparaat staat het piek Watt vermogen, hier moet je vanuit gaan.
Gasflessen en open vuur zijn verboden in EM2, je mag uitsluitend op inductie koken en met de airfryer. NEE dus ook geen frituur! Met een buiten plek daarentegen kun je wel koken op gas, kolen, green egg e.d. te gebruiken!
Je dient zelf zorg te dragen voor voldoende glaswerk, servies of biologisch afbreekbare disposables. Er is een algemeen afwas / spoelpunt aanwezig. Voor het serveren van dranken en gerechten verplichten wij te schenken in biologisch afbreekbare plastic glazen. Glaswerk wordt niet door ons opgehaald. Werk je met glaswerk? Dan adviseren wij 1 munt statiegeld te vragen (geef dit duidelijk aan voor bezoekers). Voor het serveren van gerechten/hapjes verplichten wij om gebruik te maken van, karton, hout, biologisch afbreekbaar plastic, -bagasse of -palmblad servies. Servies kan opgaan in het publiek of meegenomen worden. Werk je met servies? Dan adviseren wij 1 munt statiegeld te vragen (geef dit duidelijk aan voor bezoekers).
Als standhouder mag je alcohol schenken op het Gastronomie Festival. De festival locatie beschikt over een vergunning om alcohol te schenken/verkopen en er vindt een leeftijd controle plaats bij de entree. Middels festivalbandjes kan de standhouder zien of een bezoeker alcoholhoudende dranken mag kopen/nuttigen.
Op het Gastronomie Festival mag je eten en/of drinken of gerelateerde producten en workshops aanbieden. Alle aangeboden hapjes, drankjes, producten en workshops dienen te worden afgerekend met munten. Op het Gastronomie Festival mag niet gesampled worden.
Je bent vrij in het organiseren van tastings, workshops en dergelijke, deze worden afgerekend met festivalmunten. Activiteiten als tastings en workshops dragen bij aan de interactie met de bezoeker. Graag horen wij vooraf wat je gaat doen en wat voor bijdrage (munten) je hiervoor gaat vragen aan de bezoekers. Je kan dit alvast aangeven op het inschrijfformulier standhouder. Om de bezoeker zo goed mogelijk te informeren zullen wij tijdig contact met je opnemen per mail voor de tijden en informatie voor ons festival programma.

Muntsysteem
Bezoekers kopen hun munten bij het kassapunt en kunnen deze over het gehele festival gebruiken om dranken, gerechten, producten, tastings e.d. mee af te rekenen.

Muntenregistratie
Munten worden tijdens en/of aan het eind van een festival dag ingenomen en geregistreerd door de organisatie. Standhouders tekenen daarvoor een ontvangstbewijs. Zo ontstaat er geen ruis op de lijn qua ingenomen muntaantallen.

Opbouwen kan vanaf 07:00 uur op de locatie EM2. Afbouwen kan vanaf 22:00 uur tot uiterlijk 24:00 uur.