Wij steunen de voedselbank jullie ook?

Niet iedereen heeft het even breed in Nederland. Wist je dat maar liefst 140.000 mensen maandelijks afhankelijk zijn van hulp van de voedselbank en ruim 1 miljoen Nederlanders onder de armoedegrens leven. Dat is iets om toch even bij stil te staan op een evenement dat volledig om eten en drinken draait. Daarom vragen wij onze bezoekers om één (of meerdere) blikken soep mee te nemen als steun aan de voedselbank. Als organisatie van het Gastronomie Festival geven wij alvast een voorzetje door de eerste reeks blikken te doneren.

Doneer een blik soep

Bij de entree van het Gastronomie Festival (die overigens gratis is) vind je een stand van de Voedselbank en de mogelijkheid je blik(ken) soep te doneren. Uiteraard hopen wij dat alle bezoekers hier even aan denken, om zo de actie tot een groot succes te maken. Alvast bedankt voor jullie steun!

Wij zijn alvast begonnen!

Wist je dat

Meer dan de helft van de voedselbank klanten binnen een jaar weer zelfredzaam is, veel van de miljoenen producten die jaarlijks uitgedeeld worden gered worden van verspilling, er 170 aangesloten voedselbanken in Nederland zijn en dat voedselbanken uitsluitend werken met vrijwilligers. Meer info over de voedselbank vind je op: voedselbankennederland.nl